Jose Mourinho a avut un conflict cu Cristiano Ronaldo DETALII

Embed:

Jose Mourinho face noi dezvăluiri după ce a plecat de la Real Madrid! Tehnicianul portughez a declarat că a avut un conflict cu Cristiano Ronaldo, din cauză că acesta se credea cel mai bun şi considera că sfaturile lui Mourinho nu îl pot ajuta să evolueze.

"Am avut o singură problemă cu Cristiano Ronaldo, care a intervenit în momentul în care un antrenor şi-a criticat jucătorul din punct de vedere tactic, încercând să îmbunătăţească ce se putea îmbunătăţi. În acel moment, nu a primit critica foarte bine, pentru că, poate, credea că le ştie pe toate", a declarat Jose Mourinho.

Jose Mourinho a avut un conflict deschis cu căpitanul madrilenilor, Iker Casillas. Din această cauză, portarul şi-a pierdut locul de titular şi banderola. Casillas s-a accidentat la începutul anului, astfel că la Real a fost adus Diego Lopez. Mourinho a profitat de acest lucru şi nu l-a mai folosit deloc pe Iker până la finalul sezonului.

Conform presei spaniole, Mourinho este antrenorul cel mai scump din istoria Realului. În perioada mandatului tehnicianului portughez s-au cheltuit 220 de milioane de euro, iar rezultatele în cei trei ani au fost modeste. Mourinho a cucerit un titlu, o Cupă şi o Supercupă a Spaniei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu