"Jos trădătorii". Unioniştii şi combatanţii veniţi să protesteze la sediul PAS, DEZAMĂGIŢI că Maia Sandu i-a ignorat

Decizia partidului condus de Maia Sandu de a ceda socialiştilor funcţia de preşedinte al Parlamentului a provocat proteste la sediul PAS. Potrivit poliţiei, la manifestaţie au participat peste 200 de oameni, în mare parte veterani de război şi promotori ai unionismului.

Mulţimea a rămas dezamăgită că lidera PAS i-a ignorat şi nu a ieşit în faţa lor:

"Jos trădătorii!"

"După ziua de ieri PAS şi-a schimbat denumirea: Partidul African Socialist. Jos Partidul African Socialist".

Oamenii spun că Maia Sandu şi-a dezamăgit electoratul. Potrivit lor, PAS duce Moldova în mâinile Rusiei.

"Aceşti cetăţeni care au primit mandatul oamenilor, vorbesc acum de blocul "ACUM", cum pot să meargă pe mâna Greceanîi? Asta e trădare. Cum poţi să o votezi pe Greceanîi speaker şi să rămâi proeuropean?", a precizat Vasile Costiuc, Președintele Partidului Democrație Acasă.

"Acum vor să dea mâna cu necuratul şi pun în aplicare planul Dodon - Kozac. Ceea ce înseamnă că, în următorii 25-50 de ani, Republica Moldova va fi purtată prin chindicurile CSI - ului. Noi zicem, nu!", a precizat Ghenadie Cosovan, veteran de război.

"Ea s-a dus şi a pus macaroane la oamenii că iaca noi o să facem o ţară democratică. Unde e democraţia?", a subliniat un protestatar.

Deşi protestarii i-au solicitat Maiei Sandu să vină în faţa lor, liderul PAS a decis să-i ignore: "Iudele să plece din Basarabia. Doamna Maia Sandu, ieşiţi afară să discutăm."

"Băieţi, nu aşteptaţi de la ei nimic, la ei creierul nu lucrează, ei sunt impotenţi, vă spun, atât intelectual cât şi fizic. Nu au curajul să vină încă o dată de faţă cu oamenii, cu oamenii din ţara noastră. Nu au curajul, sunt nişte mârşavi", a spus un alt protestatar.

În faţa protestatarilor au ieşit deputaţii PAS Igor Grosu şi Oazu Nantoi. Dar apariţia lor a încins şi mai mult spiritele.

"Lăsaţi mandatele. Vă spunem, lăsaţi mandatele", a scandat un protestatar.

"Ruşine! Ruşine! Ruşine! Greceanîi nu este soluţie la problemele noastre. L-am blocat pe Rogozin în aeroport. Acum de ce daţi mâna cu Kozak, cu răii?", a menţionat un alt protestatar.

Protestatarii, printre care reprezentanţi ai partidului "Democraţia Acasă" şi foşti luptători în războiul de la Nistru, au avut un mesaj pentru membrii Partidului Acţiune şi Solidaritate.

Participanţii au spus că vor continua protestul vineri, începând cu ora 15:00, în faţa monumentului Ştefan cel Mare din centrul Capitalei. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu