"Joker" se întoarce în fruntea Box Office-ului. Producția a adunat 18,9 milioane de dolari din vânzări de bilete

Embed:

Filmul "Joker" se întoarce în fruntea Box Office-ului nord-american, după ce, săptămâna trecută, a fost detronat de noua peliculă Disney, "Maleficent: Mistress of Evil". Producția cu Joaquin Phoenix în rolul principal a adunat 18,9 milioane de dolari din vânzări de bilete și a ajuns la peste 265 de milioane de dolari din încasări doar în cinematografele din America de Nord.

Filmul, care este deja prezentat drept mare favorit la Premiile Oscar, a devansat cu doar 300 de mii de dolari pelicula de pe poziția secundă, "Maleficent: Mistress of Evil", lidera din weekendul trecut. Producția Disney a acumulat 18,6 milioane de dolari în a doua săptămână de la lansare.

Închide podiumul pelicula animată "Familia Addams". Producția Metro-Goldwyn-Mayer a strâns 11,7 milioane de dolari în cinematografele din SUA și Canada, ajungând la un total de 72 de milioane de dolari de la lansare.

Doar 100 de mii de dolari din încasări nu i-au ajuns filmului "Zombieland: Double Tap" pentru a urca pe podiumul Box Office-ului de săptămâna trecută. Un alt film horror, "Countdown", închide top 5, cu încasări de nouă milioane de dolari în primul weekend de la lansare.

Lasă un comentariu