JOKER, DEVANSAT DE MALEFICIENT. Pelicula cu Angelina Jolie a acumulat 36 milioane de dolari

Embed:

Cel mai așteptat film al toamnei, ”Joker”, care a dominat autoritar box office-ul nord-american în primele două weekenduri de la lansare, a fost devansat de noua peliculă Disney, "Maleficent: Mistress of Evil”.

Producția, cu Angelina Jolie în rolul principal, a acumulat 36 de milioane de dolari în weekendul de debut, în cinematografele din SUA și Canada.

Pelicula, cu Joaquin Phoenix și Robert De Niro în distribuție s-a clasat pe locul doi, cu încasări de puțin peste 29 de milioane de dolari, în weekendul trecut. În total, de la lansarea sa, filmul a adunat peste 247 de milioane de dolari, doar în cinematografele din America de Nord.

Pe locul trei s-a clasat filmul "Zombieland: Double Tap”, cu 26,7 milioane de dolari încasați în primul weekend. Comedia neagră a fost lansată la zece ani distanță de prima peliculă din serie, care a înregistrat un succes uriaș.

Urmează în top producțiile ”Addams Family”, cu încasări de 16 milioane dolari, ”Geminy Man”, cu 8,5 milioane de dolari din vânzări de bilete, și "Abominable”, cu câștiguri de 3,5 milioane de dolari, în weekendul trecut.

loading...

Lasă un comentariu