John Isner a triumfat la turneul ATP din Texas, în faţa spaniolului Nicolas Almagro

Embed:

John Isner a câştigat primul său trofeu din acest an. Jucătorul american a triumfat la turneul ATP din Texas, după ce l-a învins suprinzător în finală pe favoritul numărul unu, spaniolul Nicolas Almagro. Pentru Isner, acesta este doar al 6-lea titlu din cariera de profesionist.

După victoria obţinută în finala US Clay Court Championships din Texas, John Inser a devenit primul american din ultimii 15 ani care învinge un jucător spaniol într-o finală a unui turneu pe zgură din seria ATP.

Numărul 12 mondial, Nicolas Almagro, a început bine partida şi conducea în primul set cu 3-1, dar Isner a revenit şi s-a impus cu 6-3. Setul secund a fost şi ultimul, după ce americanul a câştigat cu 7-5. Se întâmplă la un an după ce Isner a pierdut finala competiţiei din Houston, în faţa argentinianului Juan Monaco.

Tenismenul american, care ocupă locul 23 în ierarhia masculină de tenis, a câştigat la turneul din Texas un premiu bănesc în valoare de 82 de mii de dolari, în timp ce Almagro s-a ales cu 43 de mii.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu