Johan Cruyff s-a retras din fotbal сu o remiză: Catalunia-Nigeria, scor 1-1

Embed:

Legendarul Johan Cruyff s-a retras din activitatea fotbalistică сu o remiză. Cruyff a condus naţionala timp trei ani, iar înainte de meciul cu africanii a declarat că acesta va fi ultimul din cariera lui.

Admiratorii lui Johan Cruyff l-au putut vedea pentru ultima dată în acţiune pe stadionul Cornella el Prat din Barcelona, acolo unde selecţionata Cataluniei a remizat cu Nigeria, scor 1-1. "Catalanii" au marcat primii prin Gonzales, iar oaspeţii au egalat prin Dike, în repriza secundă. Reprezentativa Cataluniei nu a putut obţine victoria, chiar dacă a avut în componenţă vedetele Barcelonei, Xavi, Pique, Sergio Busquets sau Jordi Alba. Astfel Cruyff şi-a încheiat activitatea fotbalistică cu o remiză.

Johan Cruyff s-a retras pentru a doua oară din fotbal. După ce a părăsit banca tehnică a Barcelonei, Cruyff a stat departe de fotbal aproape 13 ani. Acum însă tehnicianul a declarat că nu va mai negocia cu nicio echipă.

Fostul internaţional olandez şi-a început cariera de antrenor în 1985, la Ajax, cu care a câştigat Cupa UEFA şi două Cupe ale Olandei. După aceasta au urmat opt ani la Barcelona, timp în care a câştigat patru trofee.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu