Joey Logano a obţinut prima victorie în acest sezon în Nascar

Embed:

Cursă cu surprize în Nascar! Deşi a fost lipsită de accidente majore, etapa de la Michigan s-a remarcat prin rezultate neaşteptate din partea outsiderilor. Joey Logano a obţinut prima victorie în acest sezon, iar liderii Brad Keselowski şi Jimmie Johnson nu au prins nici primele cinci locuri.

Joey Logano a obţinut prima victorie în acest sezon în Nascar, după ce a câştigat cea de-a 23-a cursă, care s-a disputat pe Michigan International Speedway. În urma acestui succes, pilotul de la Ford s-a ales cu 252 de mii de dolari şi a urcat până pe locul 13 în clasamentul general. Podiumul la Michigan a fost completat de doi piloţi de la Chevrolet - Kevin Harvick şi Kurt Busch.

Pentru a treia oară în acest an, Lugano a obţinut un rezultat mai bun decât colegul de echipă şi campionul mondial Brad Keselowski. Acesta a terminat pe locul nouă, dar şi-a menţinut locul în primii zece la general.

Cursa de la Michigan a fost un adevărat dezastru pentru Jimmie Johnson. Liderul clasamentului general şi-a făcut maşina praf în timpul calificărilor şi a folosit în cursă maşina de rezervă. Johnson a preluat conducerea în turul 43, dar în scurt timp, a abandonat competiţia, din cauza unei probleme la motor. Următoarea etapă este programată pe 24 august, în oraşul Bristol, din Tennessee.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu