Joe Cole, care a fost împrumutat de Liverpool la Lille, a declarat că se simte fericit în Franţa

Embed:

Împrumutat de Liverpool la formaţia Lille, mijlocaşul englez Joe Cole se simte foarte bine în campionatul Franţei. Cole s-a adaptat foarte repede la noua sa echipă şi nu regretă că a schimbat unul dintre cele mai puternice campionate de fotbal din lume pe unul puţin mai slab.

"O diferenţă mare este în Franţa că zi de zi când dau mâina cu un coleg de echipă trebuie să ne sărutăm pe ambii obraji. În Anglia nu făceam acest lucru, dar este foarte frumos, o atmosferă foarte prietenoasă", a menţionat mijlocaş Lille Joe Cole.

Mijlocaşul englezul rămâne însă cu gândul la casă. El a recunoscut că Lille este un oraş care seamănă foarte bine cu oraşul său natal, Londra.

"Eu locuiesc în centrul oraşului şi îmi place aici. Uneori ies după amiază la plimbare. Lille este un oraş foarte frumos. Sunt foarte multe baruri, cafenele şi restaurante frumoase, iar aceasta îmi aminteşte un pic de Londra, de perioada când am evoluat la Chelsea",a spus Cole.

Cole va evolua pentru Lille până la sfârşitul acestui sezon. Până acum, englezul a jucat în opt partide şi a reuşit să marcheze două goluri.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu