Jocuri sexuale în casa de lux a fotbalistului Frank Lampard. Reportaj sub acoperire al jurnaliștilor britanici (GALERIE FOTO)

Casa fostului internațional englez Frank Lampard a fost transformată de către chiriașă într-o temniță de plăceri destinate adulților, scrie digisport.ro.

Chiriașa, pe numele ei Davina Ward, în vârstă de 37 de ani, a transformat casa de lux deținută de Frank Lampard într-o temniță de jocuri destinate adulților. Campioană la culturism, Davina a fost protagonista unui reportaj sub acoperire al jurnaliștilor britanici. De-al lungul investigației demarate de aceștia, Davina le dezvăluie jocurile sexuale care au loc în această casă, dar și că obișnuiește să le procure droguri clienților care îi trec pragul. Femeia în vârstă de 37 de ani a pretins a fi instructor de fitness atunci când a decis să închirieze luxoasa casă pentru o chirie de 3.400 de lire sterline, începând de anul trecut.

Lampard, în vârstă de 39 de ani și soția lui, starul TV Christine Bleakley trăiesc într-un conac în valoare de 10 milioane de lire sterline aflat la aproximativ doi kilometri distanță de această casă. Frank, care deține un număr mare de proprietăți, nu este conștient de activitățile chiriașului. El deține mai multe case cu tatăl său, fostul star al lui West Ham, Frank Senior.

"Lampard are mai multe proprietăți, toate acestea sunt gestionate de o agenție, care va investiga serios aceste lucruri apărute în presă în cel mai scurt timp posibil",  anunţat un purtător de cuvânt al fotbalistului la scrut timp după apariția reportajului.

Un prieten de-al fotbalistului le-a spus jurnaliștilor că "Frank, evident, nu știa nimic despre asta. El nu are nicio legătură și cu siguranță va încheia contractul de închiriere cu această femeie". Casa estimată la două milioane de lire sterline este la doar un kilometru de stadionul ”Stamford Bridge” iar zona include reședințele mai multor bancheri bogați care clar nu au nicio idee despre de ce întâmplă în casa fostului fotbalist.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu