"Jocul meu s-a schimbat". Declarațiile făcute de Simona Halep, aflată în turneu în Singapore

Embed:

Simona Halep a lăsat tenisul pentru o zi şi s-a apucat de yoga! Tenismena din România a încercat diferite exerciţii fizice în Singapore, acolo unde se află într-un turneu de pomovare a Turneului Campioanelor.

Simona Halep nu trece prin cea mai bună perioadă a carierei. Acest lucru, însă nu i-a împiedicat pe oficialii WTA să o invite pe ocupanta locului trei mondial în Singapore, pentru un eveniment de promovare a Turneului Campioanelor din acest an.

Românca, în vârstă de 23 de ani, a acceptat invitaţia şi a fost prezentă la deschiderea din acest an a Muzeului de Artă şi Ştiinţă.

După evenimente de presă şi acţiunile de promovare cu sponsorii, românca a fost invitată de oficialii WTA la o şedinţă de yoga. Timp de jumătate de oră, Simona a încercat diferite exerciţii fizice şi tehnici de respiraţie.

Tenismena a vorbit despre evoluţiile sale modeste din acest an. Halep a declarat că şi-a schimbat stilul de joc.

"Cred că jocul meu s-a schimbat. Acum joc mai bine pe suprafaţă hard. Am muncit foarte mult pentru ca să îmi îmbunătăţesc serviciul. Însă nu putem avea un rezultat imediat, dar eu simt că servesc mult mai bine şi mai puternic", a spus tenismena, Simona Halep. 

Simona Halep spune că are nevoie de timp pentru a reveni la forma maximă.

"Vreau doar să păstrez tot ce am învăţat şi cred că pot reveni la forma pe care am avut-o în Statele Unite ale Americii la începutul lunilor martie-aprilie", a declarat Halep. 

Turneul Campioanelor din acest an va începe pe 23 octombrie. Halep are şanse mari joace la Singapore, fiind pe locul trei în clasamentul mondial, după Serena Williams şi Maria Şarapova.

În 2014, Halep a ajuns în finala competiţiei care încheie sezonul de tenis, fiind învinsă de Serena Williams în două seturi, 6-3 6-0.

 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu