Joc interactiv cu fantome! Google sărbătoreşte Halloweenul printr-un DOODLE special

Google sărbătoreşte Halloweenul printr-un Google Doodle special, un logo interactiv cu simboluri specifice acestei sărbători.

De această dată ne surprinde printr-un joc extrem de colorat, simplu, pentru amatori.

Google Doodle aduce, pentru 30 octombrie, un joc ce se poate juca în echipă, alături de unul sau mai mulți prieteni cu care dorim să avem parte de câteva momente distractive. Intrarea în joc a celorlalte persoane se realizează prin trimiterea unui link-invitație. Numărul maxim de jucători este de 8.

Halloween este o sărbătoare de origine celtică, preluată de multe popoare din lumea occidentală, celebrată în noaptea de 31 octombrie.

Numele provine din limba engleză, de la expresia All Hallows' Even, numele sărbătorii creştine a tuturor sfinţilor, sărbătoare cu care Halloween-ul a devenit asociat în ţările unde predomină creştinismul occidental - catolic şi protestant, deoarece în aceste culte creştine, ziua tuturor sfinţilor este sărbătorită pe 1 noiembrie.

Specific pentru Halloween este dovleacul sculptat. Cu ocazia acestei sărbători, copiii se maschează în vrăjitori, mumii sau alte personaje şi colindă pe la case pentru a primi bomboane.

Totodată, Halloweenul este serbat şi prin parade şi carnavaluri.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu