Jobul perfect: poți primi 10.000 dolari pe lună ca să fii turist sub acoperire

O companie de turism vine cu o ofertă uluitoare la sfârşit de an: caută un tânăr sau o tânără care să stea într-un hotel de cinci stele, să meargă în cluburi exclusiviste şi să beneficieze de tratament de VIP timp de 6 luni. Salariul îţi ia răsuflarea: 10.000 de dolari pe lună, relatează realitatea.net

O companie de turism mexicană caută un expert în turism pe care să îl plătească regeşte pentru a se distra în staţiunea unde Rihanna, Beyonce, Cindy Crawford sau Jennifer Garner îşi petrec vacanţele.

Imaginaţi-vă că începeţi anul în peninsula Yucatan, vă plimbaţi unde vă pofteşte inima şi sunteţi cazaţi doar la hoteluri de cinci stele. Şi în timp ce veţi bea o Pina Colada, bronzându-vă pe un şezlong, vă veţi gândi că pe cardul vostru intră 10.000 de dolari în fiecare lună, timp de şase luni.

Campania de angajare a fost demarată la finele lunii noiembrie şi se încheie la 17 decembrie. Compania de turism mexicană a căutat un expert de ''servicii turistice” care să verifice pe propria piele calitatea serviciilor prestate de hoteluri şi cluburi.

Va fi plătit să călătorească oriunde prin Mexic şi să experimenteze momente unice în viaţă”, a punctat Chad Meyerson, managerul general al firmei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu