Jill Biden şi Sanda Filat prin vinoteca de la Cricova

Soţia vicepreşedintelui american, Jill Biden, şi soţia premierului moldovean, Sanda Filat, au ajuns la Cricova. Acestea sunt însoţite de nepoata lui Joe Biden, Finnegan şi de fiica lui Vlad Filat, Iustina, ambele în vârstă de 12 ani.

Cele 2 doamne vor face un tur prin vinoteca de la Cricova, care nu va dura mai mult de 45 de minute. Ele au fost întâmpinate de către directorul general al Combinatului de vinuri “Cricova”, Valentin Bodiu. Acesta a declarat, pentru Publika TV, că are mai multe emoţii decât de obicei, deşi a mai întâmpinat delegaţii oficiale.

Bodiu a menţionat că a pregătit şi un cadou pentru soţia vicepreşedintelui SUA, o lădiţă din lemn cu patru sticle de vin de 4 tipuri. Cel mai vechi datează din 1968.

Amintim că Joseph Biden este însoţit, în timpul vizitei sale în Republica Moldova, de soţia sa Jill şi nepoata Finnegan, pe care în glumă, o numeşte cel mai important consilier al său. Cele două femei au fost alături de el şi în timpul vizitelor la Helsinki şi Moscova.

Jill Biden şi SandaFilat vor fi prezente alăturii de soţii lor, la ora 14:00, în Scuarul Teatrului de Operă şi Balet. Joe Biden va ţine acolo un discurs în faţa poporului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu