Jiang Xiao: Caracatița Paul a decedat pe data de 9 iulie şi nu pe 26 octombrie cum a fost anunţat oficial

Embed:

Caracatiţa Paul a murit pe 9 iulie, cu două zile înainte de finala Campionatului Mondial. Iar ultima prezicere, precum că Spania va deveni campioană mondială, l-a avut ca autor pe un octopus - impostor. Acestea sunt ipotezele documentarului "Cine a ucis caracatiţa Paul?" filmat în China.

Chiar şi după moartea caracatiţei Paul, popularitatea ei nu scade. Ba chiar mai mult s-au făcut mai multe investigaţii despre decesul acesteia. De exemplu în China a fost filmat un documentar "Cine a ucis caracatiţa Paul?" Regizorul peliculei Jiang Xiao a declarat că ştie data adevărată a morţii renumitei caracatiţe. După spusele acestuia Paul a decedat pe data de 9 iulie şi nu pe 26 octombrie cum a fost anunţat oficial.

Astfel caracatiţa a trecut în nefiinţă cu 2 zile înainte de finala Campionatului Mondial. Iar în locul acesteia prezicirile pentru marea finală au fost făcute de un impostor - o altă caracatiţă. "Sunt sigură că a murit atunci, iar germanii i-au minţit pe toţi de frică să nu se facă de ruşine. În timpul investigaţiei angajaţii acvariului erau foarte nervoşi." - a declarat Xiao. Ziarul spaniol "AS" la rândul său a scris un articol în care a presupus că anume filmarea acestui documentar i-a grăbit pe nemţi să anunţe în cele din urmă moartea oracolului, data aleasă fiind cea de 26 octombrie.

Lasă un comentariu