Jessica Alba s-a întors pe platourile de filmare. Cum se simte actriţa la trei luni după ce a născut (FOTO)

La doar trei luni după ce a născut, actrița Jessica Alba s-a întors la muncă. Ea a fost surprinsă pe platourile de filmare ale noului film Bad Boys, scrie Variety.

Papparazzi au surprins-o pe Jessica Alba în timp ce filmează pentru episodul pilot al serialului Bad Boys, realizat după celebrul film în care a jucat Will Smith și Martin Lawrence.

Potrivit informațiilor apărute în presa americană, Jessica va juca alături de Gabrielle Union, cea care a apărut și în Bad Boys 2. Union va relua rolul lui Syd Burnett, în timp ce Alba o va juca pe Nancy McKenna, partenera acesteia.

Jessica Alba a născut în ultima zi din 2017 al treilea copil al său, un băiat pe care l-a numit Hayes Alba Warren. Cuplul Jessica Alba și Cash Warren mai au împreună două fete, pe Honor, de 9 ani, și Haven, de șase ani. Actrița a anunțat în vară că este încărcinată cu al treilea copil al cuplului postând o fotografie pe Instagram, scrie libertatea.ro

Din imaginile surprinse pe platourile de filmare, actrița și-a recuperat foarte repede silueta perfectă cu care ne-a obișnuit, și cu greu s-ar spune că în urmă cu doar trei luni a adus pe lume un copil.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu