Jennifer Lopez dă lovitura din nou, iar Nina Dobrev are cel mai sexy posterior de la Hollywood

Embed:

Jennifer Lopez dă lovitura din nou, la palat iarăşi sunt motive de îngrijorare, iar Nina Dobrev are cel mai sexy posterior de la Hollywood.

La un eveniment monden din Las Vegas, Jennifer Lopez, în vârstă de 43 de ani, a purtat o rochie neagră, care i-a pus perfect în evidenţă silueta voluptoasă şi picioarele perfecte. Presa de peste ocean a comparat-o cu mult mai tânăra Vanessa Hudgens, care la fel a purtat o rochie mini. Din imagini este greu să-ţi dai seama că între cele două este o diferenţă de aproape 20 de ani.

Kate Middleton a decis să nască la un spital apropiat de oraşul ei natal, Berkshire, acolo unde ea şi sora ei, Pippa, au văzut lumina zilei. Totuşi la naştere va participa doctorul Alan Farthing, chirurgul şi ginecologul Reginei. Potrivit zvonurilor, Kate îşi va petrece ultimele săptămîni de sarcină acasă la părinţii ei.

Nina Dobrev a demonstrat că este într-o forma fizică de excepţie. Paparazzi i-au fotografiat abdomenul tonifiat şi posteriorul pe care l-ar invidia şi Jennifer Lopez. Nina face hot yoga, exerciţii care te ajută să meditezi şi să-ţi exersezi muşchii în acelaşi timp. Ea are şi un instructor personal de fitness.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu