Jeep pregătește un facelift pentru modelul Renegade. Surprizele pe care le va aduce noul SUV

Jeep pregătește un facelift pentru modelul Renegade, care va include în special îmbunatățiri la interior. În viitor, modelul va avea și o versiune plug-in hybrid.

Constructorul american din cadrul Alianței Fiat-Chrysler lucrează deja la un facelift despre care publicația britanică Autocar afirmă că va fi prezentat în prima parte a acestui an înainte de a fi disponibil la vânzare începând din septembrie, scrie automarket.ro.

Sursa citată afirmă că modificările vor fi minime la interior, principalele noutăți urmând să fie reprezentate de o restilizare a luminilor de zi LED. În schimb, interiorul va avea parte de o reconfigurare mai amplă, inclusiv prin utilizarea unui sistem de infotainment cu ecran mai mare decât cel actual de 6.5 inch. Prin creșterea în dimensiuni a display-ului, Jeep va elimina și o parte din butoanele clasice, în trend cu ceilalți mari constructori.

Nu este foarte clar ce noutăți vom regăsi sub capotă, însă Jeep a confirmat anterior că, cel târziu în 2020, fiecare model va beneficia și de o versiune plug-in hybrid.

Renegade este cel mai bine vândut model Jeep pe Bătrânul Continent, astfel ca facelift-ul programat pentru acest an va avea o importanță majoră în strategia pe termen lung a constructorului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu