Jay-Z şi Beyoncé au îmbrăcat tricourile naţionalei Franţei în timpul unui concert susţinut duminică la Paris

Jay-Z şi Beyoncé, aflaţi în concert duminică seară pe Stade de France, în nordul Parisului, au apărut pe scenă purtând tricourile echipei naţionale de fotbal a Franţei, spre încântarea publicului, scrie agerpres.ro.

Rapperul american a anunţat la un moment dat: ''Fiţi pregătiţi!'', după care şi-a dat jos vesta pentru a scoate la iveală tricoul echipei naţionale, decorat cu cele două stele care atestă titlurile mondiale câştigat de Franţa până în prezent.

Gestul a fost primit cu urale de bucurie de către spectatori, care au devenit şi mai entuziaşti atunci când cântăreţul s-a întors şi le-a arătat inscripţia de pe spatele tricoului - ''Carter'' -, numele de familie al rapperului.

După alte câteva melodii, Beyoncé şi-a făcut de asemenea apariţia purtând tricoul ''albaştrilor'', cu numărul 4, asortat cu o pereche de pantaloni scurţi din denim.

Înaintea începerii concertului, meciul Franţa-Croaţia a fost transmis în direct pe ecranul gigantic de pe stadion.

''După 20 de ani de la prima victorie mondială a echipei Franţei, Beyoncé şi Jay-Z îi invită pe cei care au cumpărat bilet la concertul lor să vină la Stade de France, la ora 16:00, pentru a profita de ecranele gigant şi a-i însoţi pe ''Albaştri'' către victoria finală'', au anunţat organizatorii.

Celebrul cuplu din industria muzicală a susţinut un prim concert pe Stade de France sâmbătă.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu