Jay-Z a lansat un nou fond de investiții numit Marcy Venture Partners. Cine îi este partener de afaceri

Jay-Z se află în spatele unui nou fond de investiții numit Marcy Venture Partners, care este lansat împreună cu directorul general al Walden Venture Capital, Larry Marcus, și președintele fondului Roc Nation, Jay Brown, scrie TechCrunch, potrivit startupcafe.ro.

Shawn Corey Knowles-Carter, cunoscut ca Jay-Z, este un rapper și antreprenor american. În 2017, Forbes a estimat averea sa netă la 810 milioane de dolari.

În trecut, Shawn "Jay-Z" Carter a mai finanțat startup-uri. În 2011, artistul a investit în Uber, când compania era evaluată la 300 de milioane de dolari. Jay-Z a investit, de asemenea, în JetSmarter și Julep.

Partenerul său Larry Marcus Marcus are experiență în calitate de investitor, ca susținător al Pandora și Netflix.

De asemenea, el a mai investit în startup-ul SoundHound, Jukely și Aarki, potrivit profilului său de pe AngelList. Una din companiile pe care l-a finanțat — Terayon — a fost cumpărată de Motorola.

În prezent, Jay-Z este coproprietar al lanțului de baruri sportive 40/40 Club, a fost acționar la echipa de baschet din NBA — Brooklyn Nets și este partener în afacerea cu îmbrăcăminte Rocawear.

De asemenea, a fost CEO-ul casei de discuri Def Jam Recordings, cofondator la Roc-A-Fella Records (casă de discuri) și fondatorul companiei de divertisment Roc Nation.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu