Jay Davies l-a eliminat pe campionul mondial în exerciţiu Gabriel Medina

Embed:

Surpriză de proporţii la etapa a treia a Mondialului de Surf. În manşa a doua, Jay Davies l-a eliminat pe campionul în exerciţiu Gabriel Medina. Nici în această manşă unii sportivi nu s-au putut descurca cu valurile, suferind câteva căzături spectaculoase.

Australianul Jay Davies l-a eliminat în manşa a doua pe campionul mondial în exerciţiu, Gabriel Medina cu un rezultat de 8.5 puncte. Brazilianul a obţinut la final doar 7.67 de puncte.

"Este o zi frumoasă aici, iar eu am ajuns să mă duelez cu unul dintre idolii mei. L-am văzut pe Gabriel sezonul trecut cum a câştigat titlul mondial, aşa că am fost foarte norocos să îl întâlnesc pe unele dintre cele mai bune valuri din lume", a declarat surferul Jay Davies. 

În manşa a treia, Jay Davies îl va întâlni pe liderul clasamentului general, Mick Fanning. O altă surpriză a fost oferită de neo-zeelandezul Ricardo Christie, care l-a eliminat pe Filipe Toledo, ocupantul poziţiei secunde la general.

Un alt australian a impresionat la etapa găzduită de ţara sa. Owen Wright a obţinut un scor perfect de zece puncte, reuşind să-l elimine pe Dusty Payne.

La fel ca în prima manşă, la etapa din Australia mai mulţi sportivi au avut parte de ghinion şi au cazut de pe placa de surf.

Etapa a treia a Mondialului de surf se va încheia la sfârşitul acestei luni.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu