Jason Momoa S-A RAS PE CAP pentru a promova reciclarea. Cum arată actorul

Actorul Jason Momoa, cunoscut pentru apariția din serialul-fenomen Urzeala tronurilor, şi-a ras barba şi mustaţa pentru a promova reciclarea, scrie tabu.ro.

Interpretul lui Khal Drogo din serialul Urzeala tronurilor s-a filmat în timp ce și-a îndepărtat părul facial și a încărcat filmulețul pe YouTube. Înainte de a-și da jos barba, Momoa a mărturisit că cel mai recent a renunţat la barba sa în 2012, la scurt timp după ce a apărut în sezonul 1 din Urzeala Tronurilor.

Jason Momoa, în vârstă de 39 de ani, a recurs la acest gest pentru a atrage atenţia asupra efectului nociv al plasticului asupra Pământului. El a declarat că folosirea aluminiului poate ajuta la salvarea planetei şi şi-a promovat propria colecţie de apă minerală, îmbuteliată în doze făcute din acest material.

"Există doar un singur lucru care poate ajuta într-adevăr la salvarea planetei și acela este aluminiul", a spus el, în timp ce dădea jos părul de pe față.

Actorul s-a făcut remarcat în Game of Thones/Urzeala tronurilorAquamanFrontier. De asemenea, urmează să-l vedem într-un nou serial Apple, See.

Cu această ocazie, starul american și-a lansat o linie de apă îmbuteliată în doze de aluminiu, care va ajuta la curățarea planetei de deșeurile din plastic. "Aquaman încearcă să facă tot ce poate – pentru copiii mei, pentru copiii tăi, pentru lume", a spus Momoa. "Curățați oceanele, curățați pământul", ne îndeamnă actorul.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu