Japonezul Hironori Ișikawa a predat lecţii judocanilor şi antrenorilor moldoveni

Embed:

Judocanii şi antrenorii moldoveni au căpătat experienţă de la dascălul japonez Hironori Işikawa. Timp de două săptămâni niponul a condus seminare și antrenamente în Republica Moldova, iar la ultimul stagiu de pregătire au fost prezenţi aproape 160 de persoane care au umplut până la refuz sala.

"Judocanii moldoveni sunt foarte buni, însă nu excelează la capitolul tehnica prizei. Am lucrat în special la îmbunătăţirea acestui element", a spus antrenorul judo, Hironori Işikawa. 

"Au fost petrecute câteva seminare, unde ne-au povestit câte ceva din secretele lor a pregătirii", a spus judocanul Dorin Goţonoacă. 

"Cred că este un plus foarte mare pentru sportivi şi antrenori. Japonezii spun că avem un potenţial foarte mare, dar avem nişte probleme tehnice", a declarat secretarul general al Federaţiei Moldoveneşti de Judo, Valeria Duminică. 

Activitatea antrenorului Işikawa face parte dintr-un proiect de colaborare dintre Federaţia Moldovenească de Judo şi forul omolog din Țara Soarelui-Răsare.

Conform programului, sportivii moldoveni trebuie să meargă în luna noiembrie în capitala Japoniei, Tokyo, pentru a efectua un cantonament.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu