James May pleacă de la Top Gear. Decizia este una MOTIVATĂ

James May, unul dintre cei trei prezentatori ai celui mai renumit show auto televizat, Top Gear, a anunțat că pleacă din emisiune după ce lui Jeremy Clarkson nu i-a fost prelungit contractul în urma scandalului cu unul dintre producători. Între timp, unele surse spun că și Richard Hammond ia în calcul angajarea la un alt serviciu, astfel că Top Gear va rămâne doar cu legendarul Stig – pilotul fără identitate și voce, scrie autostrada.md.

James May spune că nu vrea să apară în emisiunea Top Gear fără prietenii și colegii săi, Jeremy Clarkson și Richard Hammond. Informația a apărut în publicația britanică The Guardian, unde James a menționat că nu există nicio șansă să funcționeze emisiunea Top Gear cu Richard Hammond și cu un înlocuitor al lui Jeremy.

"Renumitul show se va transforma într-o glumă proastă, iar încercarea de a-l înlocui pe Jeremy va fi una forțată și inventată. Nu consider că cei de la BBC sunt într-atât de proști încât să facă pasul respectiv” – a mai spus James May.

În același timp, prezentatorul nu exclude șansele revenirii tuturor celor trei în cadrul unei emisiuni auto, fie chiar și la BBC, pentru aceeași emisiune Top Gear, însă ceva mai târziu, după ce se vor mai calma lucrurile. BBC nu a făcut altceva decât să nu mai prelungească contractul cu Jeremy Clarkson, ceea ce înseamnă că mai există anumite șanse.

Despre cele 3 episoade ale sezonului 22 al emisiunii Top Gear am aflat deja de la oficialii BBC că vor fi difuzate în vara anului curent, acest lucru fiind posibil în urma renunțării la fragmentele filmate în studio, care nu pot fi făcute odată ce James și Richard renunță să fie filmați fără Jeremy.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu