JALE MARE în oraşul Căuşeni. Victimele accidentului din Kaluga au fost înmormântate

Embed:

Doliu în oraşul Căuşeni. Victimele accidentului din Kaluga, originare din localitate, au fost conduse pe ultimul drum. Sute de oameni au venit să îşi ia rămas-bun de la cei care şi-au pierdut viaţa în teribilul accident. Autorităţile locale au decretat zi de doliu şi toate steagurile au fost coborâte în bernă.

Pentru Nadejda Căpăţînă, profesoara de chimie care s-a stins în accident, a sunat ultimul clopoțel. Foştii elevi spun că a fost o profesoară de la care au avut o mulţime de lucruri de învăţat.

- A fost o profesoară foarte bună. Nu ne-am aşteptat, suntem îndureraţi pentru că ea ne învăţa să iubim persoanele, să le apreciem.

- Era o femeie foarte bună, harnică, cumsecade, săritoare la nevoie. O jale foarte mare, toată mahala, toată lumea care o cunoaşte.

Jale mare a fost şi în familia lui Victor Ţulea, proprietarul microbuzului. Oamenii au avut doar cuvinte de bine de spus despre el.

- ICând aveam nevoie de un sfat aveam de la cine îl lua, acum nu îl mai am. Aşa om mare s-a dus din viaţă.

- Un tată ideal, un bărbat de exemplu, străduitor, gospodar, bun la inimă. Domnul să îl odihnească în paza sa.

Şi Ion Golban, care a fost să-şi vadă fiul care locuieşte în Rusia, a fost condus pe ultimul drum.

- Era un om foarte muncitor, foarte bun la suflet şi familist. Păcat că am pierdut aşa prieten, cumătru.

- Eu sunt naşul lui de cununie. Trist că aşa s-a întâmplat. Gospodar, ca bărbat, ca părinte, copiii educaţi, la locul lor.

- Noi demult suntem împrăştiaţi, iar anul acesta ne-am pus de gând sa ne întâlnim toţi verişorii şi iată ne-am întâlnit cu această ocazie.Aici suntem toţi. Ne pare rău. A fost un băiat bun.

Primarul oraşului Căuşeni spune că accidentul din Kaluga a marcat întreaga localitate.


"Să ajutăm cu, în jur la zece mii de lei pentru cei care au decedat şi o să vedem la ce sumă o să voteze consilierii pentru cei care sunt răniţi şi îi aşteptăm să vină. Din partea Consiliului Raional, pentru persoane o să fie câte 20 de mii de lei", a spus Grigorie Repeşuk, primarul oraşului Căuşeni.

Accidentul a avut loc sâmbăta trecută. Microbuzul în care se aflau concetăţenii noştri s-a ciocnit frontal cu o mașină care venea pe contrasens. Autovehicul s-a răsturnat, iar apoi a fost spulberat de un camion care nu a reuşit să evite impactul.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu