JAF pus la cale de un cuplu din Capitală. Modul de acțiune al suspecţilor parcă e scos dintr-un scenariu de film

Un bărbat de 34 ani și concubina acestuia de 19 ani au fost reţinuţi, fiind suspectați de comiterea unui jaf.

Despre furt, oamenii legii au fost alertaţi de păgubaşul în vârstă de 49 de ani. Acesta le-a spus poliţiştilor că a fost jefuit de o persoană necunoscută, în timp ce se afla pe strada I. Pelivan din sectorul Buiucani al Capitalei. Atacatorul l-a agresat fizic şi i-a furat telefonul mobil şi 7.000 de lei, prejudiciul material constituind 10.000 de lei.

S-a stabilit că bănuitul împreună cu concubina sa au planificat din timp scenariul jafului. Aceştia aflându-se într-un local de agrement, au decis ca tânăra să facă cunoştinţă cu potenţiala victimă, iar când se vor deplasa spre domiciliu să fie atacat şi deposedat de bunuri. Astfel, după ce au chefuit în local,  victima s-a deplasat împreună cu bănuita pe strada I. Pelivan,  unde agresorul s-a apropiat de el, l-a lovit în regiunea capului şi i-a furat bunurile, după care a fugit într-o direcţie necunoscută.

Bănuitul este plasat în arest preventiv pentru 30 de zile, iar concubina lui este cercetată în stare de libertate. Ambii riscă de la 5 până la 7 ani de închisoare.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu