Jaf la o companie publică din România. Hoţii au furat toţi banii pentru salarii

Jaf la compania publică de transport din Tulcea. Sediul instituţiei a fost prădat noaptea trecută de hoți, care au furat 200.000 de lei (echivalentul a 833.800 de lei moldoveneşti).

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, poliţiştii au fost sesizaţi de faptul că, în noaptea de vineri spre sâmbătă, persoane necunoscute au intrat în sediul Regiei de Transport în Comun din Tulcea. Acestea au mers la seiful aflat în sediul regiei şi au sustras de acolo o sumă de bani, scrie Digi24.ro.

Reprezentanţii Regiei de Transport susţin că în seif se aflau 200.000 de lei (echivalentul a 833.800 de lei moldoveneşti), aceştia fiind banii de salarii care urmau să fie daţi angajaţilor la începutul săptămânii viitoare.

Sediul Regiei de Transport în Comun era păzit de doi paznici ai unei societăţi de profil, unul dintre aceştia fiind agresat de către hoţi.

De asemenea, după declanşarea alarmei, a sosit un echipaj al firmei de pază, dar hoţii reuşiseră să fugă.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut acest jaf. Totodată, ei fac cercetări şi pentru identificarea, prinderea celor care au furat banii, dar şi pentru recuperarea sumei sustrase.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru tâlhărie calificată.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu