Jaf în plină stradă! Tinerii erau "specializaţi" în a fura bijuterii din aur

Doi tineri din Capitală au fost reţinuţi de poliţie, fiind suspectaţi de comiterea mai multor jafuri. Furturile aveau loc în special pe bulevardele Cuza-Vodă, Traian şi Dacia, dar şi pe strada Independenţei din Capitală. Valoarea pagubelor provocate de furturile celor doi ajunge la circa 20.000 de lei.

Potrivit oamenilor legii, pe parcursul lunii iunie, suspecţii în vârstă de 24 şi, respectiv, 26 de ani, au furat bijuterii din aur de la patru femei, în plină stradă. Făptaşii sunt locuitori ai Capitalei şi au mai fost judecaţi, anterior, pentru comiterea unor infracţiuni similare.

În urma audierilor, tinerii şi-au recunoscut faptele şi au povestit poliţiştilor planul după care acţionau. Astfel, unul din ei reţinea potenţiala victimă care purta bijuterii din aur. Acesta îi făcea un semn celuilalt, care se apropia, smulgea bijuteria, după care ambii fugeau. Până în prezent, poliţia a reuşit să elucideze patru cazuri cu implicarea celor doi.

În acest moment, tinerii se află în arestul poliţiei. O parte din bunuri au fost ridicate la domiciliile suspecţilor, iar altele au fost deja amanetate de tineri.

 

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu