Jaf după jaf. Un magazin din sectorul Ciocana al Capitalei a fost SPART. Ce au furat hoţii (VIDEO)

Spargere în toiul nopţii într-un magazin alimentar. Incidentul a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 03:00, într-o alimentară situată pe strada Mihail Sadoveanu din sectorul Ciocana al Capitalei, scrie canal3.md.

Imediat după declanşarea alarmei, la faţa locului s-a deplasat un echipaj al pazei particulare ce asigura securitatea imobilului. Aceştia au găsit uşa magazinului spartă, fapt pentru care au solicitat ajutorul forţelor de ordine. În scurt timp, la locul incidentului s-a deplasat un echipaj al Batalionului de Patrulare şi Reacţionare Operativă şi Grupa Operativă a Inspectoratului de Poliţie Ciocana pentru a investiga cazul.

Potrivit oamenilor legii, suspectul ar fi deteriorat cu piciorul partea de jos a uşii, astfel, reuşind să pătrundă în interior. Ulterior, acesta a dispărut într-o direcţie necunoscută.

Din spusele proprietarei, individul ar fi sustras o cutie în care erau aproximativ 2.000 de lei, iar, camerele de supraveghere care erau instalate în magazin nu funcţionau.

Contactată de echipa noastră, ofiţerul de presă al Direcţiei de Poliţie, Natalia Stati, nu a fost de găsit pentru a ne oferi detalii.

Actualmente, cazul se află în gestiunea poliţiştilor care urmează să identifice făptaşul pentru a fi tras la răspundere, dar şi să stabilească toate circumstanţele.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu