JAF CA ÎN FILME în Florida: Au săpat un tunel pentru a sparge o bancă (VIDEO)

Embed:

O gaură în asfalt descoperită în Florida s-a dovedit a fi un tunel secret care ducea spre banca Chase, a anunțat FBI, citat de CNN.

Tunelul s-a dovedit a fi lung de 45 de metri, iar în interior se afla un generator mic de curent electric și un cablu.

"Groapa are un diametru de 60, poate 90 de centimentri. Este foarte îngustă, claustrofobică", a declarat Michael D. Leverock, agent special al FBI.

Tunelul a fost descoperit în partea de sud a băncii, lângă o zonă împădurită, lângă care se află un complex comercial. Tunelul nu ajungea până la bancă, a mai precizat FBI, însă descoperirea este anchetată drept o tentativă de jaf a instituției financiare. Până acum, nu a fost arestat niciun suspect.

"Tunelul se îndreaptă spre bancomate. Nu cred că există un alt motiv pentru care săpau acest tunel", a mai adăugat agentul federal.

"Așa ceva am mai văzut doar în filme. Tunelul este atât de mic și de îngust încât este unic. Dacă te apuci să faci asta, înseamnă că nu suferi deloc de claustrofobie și nu ai o problemă cu spațiile atât de înguste."

Autoritățile cred că tunelul a fost săpat de mai multe persoane, cu ajutorul unui târnăcop, iar molozul a fost apoi cărat cu ajutorul unui mic vagon pe roți descoperit în apropiere. Polițiștii au mai găsit și o pereche de ghete mudare, o scară din sfoară și un scaun din lemn.


Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu