JAF ARMAT la Ștefan Vodă. Doi soți, maltratați, legați și amenințați cu pistoale de 4 indivizi cu cagule pe cap

Embed:

Clipe de groază pentru o familie din satul Talmaza, raionul Ștefan Vodă. Patru bărbaţi, care aveau cagule pe cap, au intrat în casa celor doi soţi, i-au bătut, apoi i-au legat şi i-au ameninţat cu pistoalele. Ulterior, indivizii au furat 16 mii de lei şi o armă deţinută ilegal.

Proprietarul povesteşte, de pe patul de spital, că indivizii erau vorbitori de limba rusă.

"M-au bătut tare, după care mi-au legat picioarele şi mâinele şi au început să întrebe unde sunt banii. M-au legat şi pe mine şi pe soţie şi le-am spus iată acolo într-un loc sunt", a spus victima Anatolie Sîrghi.

Victima presupune că hoţii au planificat jaful după ce au aflat că bărbatul a vândut recent mai multă producţie agricolă.

"A fost plănuit din start pentru că ei ştiu că noi ne ocupăm cu pământul şi am vândut mai înainte şi acum nişte producţie", a spus victima Anatolie Sîrghi.

Din spusele localnicilor, tâlharii au reuşit să fugă cu o maşină, care îi aştepta la 200 de metri distanţă de casa victimelor.

Rudele sunt îngrozite de cele întâmplate.

"Tare, tare l-au bătut şi cu bâtele. Sunt oameni buni, ea lucrează soră medicală, ea urma să fie la muncă, are trei copii. Nu ştiu ce s-a întâmplat căci nu a făcut rău la nimeni", a spus ruda victimelor, Eugenia Băligar.

Vecinii spun că au auzit abia dimineaţă despre tragedia din mahalaua lor.

"Eu sunt bolnav, paralizat, nimic, nimic nu am auzit. Acum, dimineaţă poliţia a venit şi am aflat că l-au furat pe Anatolie."

Poliţiştii au iniţiat o anchetă şi urmează să stabilească identitatea făptaşilor.

"Infractorii le-am aplicat lovituri cu bâte şi având la ei un obiect asemănător cu pistol, fapt ce necesită a fi stabilit. Au fost acumulate care probe. Sunt efectuate acţiuni de urmărire penală în scopul stabilirii autorului acestui fapt", a spus şeful IP Ştefan Vodă, Andrei Trofimov.

Cei patru infractori ar putea sta după gratii până la 10 ani pentru jaf.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu