Jack Wilshere părăseşte clubul Arsenal, unde a jucat 17 ani. Care este motivul

Mijlocaşul englez Jack Wilshere a anunţat că va părăsi echipa de fotbal Arsenal Londra, la care a jucat timp de 17 ani, scrie agerpres.ro.

Wilshere, 26 ani, care nu a prins lotul Angliei pentru CM 2018, a anunţat pe contul său de Instagram că va pleca de la Arsenal, unde contractul îi expiră pe 30 iunie, după discuţia cu noul antrenor Unai Emery.

Emery a fost de acord cu prelungirea contractului lui Wilshere, cu 34 selecţii şi 2 goluri la naţionala Albionului, dar nu i-a garantat că va prinde suficiente minute de joc.

Wilshere a debutat la ''tunari' în 2008 şi a strâns 197 de meciuri şi 14 goluri, câştigând Cupa Angliei în 2014 şi 2015. O serie d accidentări care l-au scos din formă au determinat clubul să-l împrumute la Bournemouth în sezonul 2016/2017.

Unai Emery a salutat pe de altă parte transferul portarului german Bern Leno de la Bayer Leverkusen, un transfer evaluat la 22 milioane de euro de presa engleză: ''Sunt foarte mulţumit că Bernd Leno ni s-a alăturat. E un portar de mare calitate şi cu experienţă. A jucat la nivel înalt şi a fost titular la Leverkusen în ultimii 5 ani din Bundesliga''.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu