Izolaţi în propriile locuinţe, internaţionalii moldoveni acordă tot timpul şi atenţia celor dragi

Embed:

Izolaţi în propriile locuinţe din caza pandemiei de COVID-19, internaţionalii moldoveni acordă tot timpul şi atenţia familiilor. Chiar dacă sunt dezamăgiţi de faptul că stau departe de teren,
fotbaliştii echipei naţionale au ocazia de a fi alături de cei dragi.


Denis Rusu, portarul clubului Politehnica Iaşi, îşi petrece toată ziua cu soţia Angela şi fiul Dominic, care în luna mai va împlini 3 ani.

SNC PRIN TELEFON RUSU:
"Construiesc puzzle cu Dominic, mă joc de armată cu Dominic, mă joc de ascunselea cu Dominic. Când el doarme, încerc să citim câte puţin. Nu pot să zic că am descoperit ceva nou. Dacă toată ziua stau cu copilul, nu poţi să descoperi altceva, decât să joci cu el."

Goalkeeperul evită orice contact cu alte persoane şi afirmă că la moment nu există motive de panică la Iaşi.

SNC PRIN TELEFON RUSU: "Situaţia de la Iaşi este cât de decât bună. Nu ştiu cum va fi mai târziu. Problema este că la Iaşi aduc bolnavii din tot judeţul. De asta îmi este puţin frică."

Igor Armaş este un alt jucător moldovean din Liga I. Odată cu întreruperea campionatului din România, fundaşul grupării FC Voluntari a plecat în Rusia la Krasnodar, oraşul unde este stabilit împreună cu familia sa.
În luna ianuarie fotbalistul în vârstă de 32 de ani a devenit pentru a doua oară tată.


SNC PRIN TELEFON ARMAŞ:
"Avem programul oferit de club, care îl respectăm. Facem antrenamente o dată la două zile. În rest,te joci cu copilul mai mult. Şi cu mingea, şi cu păpuşele, cu tot.

Căpitanul reprezentativei noastre susţine că locuitorii oraşului Krasnodar nu sunt deloc stresaţi de epidemia de coronavirus.

SNC PRIN TELEFON ARMAŞ: "În Krasnodar sunt doar 4 cazuri de infectare. Doi sunt în Krasnodar, iar alţi doi au plecat la Moscova, aşa după cum am înţeles. Privesc acum pe geam şi copii se joacă, oamenii se plimbă. Nu se simte nicio situaţie de izolare."

Recent Federația Română de Fotbal a decis să suspende toate competițiile, cel puţin până la data de 31 martie.

SNC PRIN TELEFON RUSU: "Problema este că încă nu ştim când va reîncepe campionatul. Dacă va începe în mai, adică peste două luni, atunci vom avea o lună pentru pregătire şi îţi revii. Dacă va începe în iunie, nu ştii ce să faci până atunci."

Pandemia de COVID-19 a lovit dur sportul mondial. Campionatul European, programat pentru această vară, se va desfăşura în 2021, iar Olimpiada de Tokyo riscă să fie suspendată.

loading...

Lasă un comentariu