Ivan Diacov a votat pentru un oraș fără corupție

Candidatul Partidului Nostru la funcția de primar al municipiului Chișinău, Ivan Diacov a votat pentru un oraș fără corupție. 

"Eu am votat pentru un oraș, o țară fără corupție. Eu doresc ca țara noastră o dată și odată să iasă din cercul ăsta vicios, de stat capturat, de furtul miliardului, de landromat. Primarul Chișinăului este persoana care poate pune punct corupției în Chișinău, care poate să organizeze lucrurile așa ca să nu dea de lucru procurorilor și tuturor corupților, care se învârt de ani buni în jurul primăriei ca în jurul unui bazin mare de finanțe, de posibilități de a se îmbogăți. Eu îmi doresc ca Chișinăul să devină un Chișinău zero corupție. Toate promisiunile care s-au făcut, cu excepția Maiei Sandu, toți au promis un oraș cu trotuare, școli, grădinițe. În condițiile în care corupția înflorește, astea nu-s altceva decât promisiuni electorale sau minciuni electorale. Cum ai să faci tu drumuri, școli, grădinițe, dacă bani se fură de dimineață și până seara. Unica persoană care a chemat să stopăm corupția este Maia Sandu, pe care eu o susțin cu tot sufletul. În rest totul e minciună. Eu vin în primărie să ajut, să scoatem corupția. Dacă vreți să mă alatur lui Maia Sandu, eu aș lucru cu Maia Sandu, să gestionăm spectrul economic al statului. Dacă lăsăm hoția să înflorească, degeaba mai vorbim noi", a spus candidatul Partidului Nostru la funcția de primar al municipiului Chișinău, Ivan Diacov.

Astăzi, 20 octombrie, #ALEGEPUBLIKA. Cele mai noi informaţii despre ce se întâmplă în ziua alegerilor sunt pe www.alegepublika.md, pe canalul nostru de youtube sau pagina de Facebook.


loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu