Ivan Diacov a depus actele pentru intrarea în cursa electorală în funcţia de primar al Capitalei

Astăzi este ultima zi în care doritorii de a ocupa funcţia de primar sau consilier local mai pot depune cereri de înregistrare. Aceştia mai au timp să se înscrie în cursa electorală până la ora 17.

Aşadar, şi candidatul din partea partidului politic "Partidul Nostru" Ivan Diacov a venit astăzi la Consiliul Electoral de Circumscripţie să depună actele. Acesta a spus mai în glumă, mai în serios, că pe angajaţii Primăriei îi aşteaptă o perioadă grea, dacă el va ajunge să ocupe fotoliul de edil. 

"Vă garantez, că de pe data de 21, eu dacă intru în Primărie, din prima zi, eu îi cunosc pe toţi, care lucrează bine, dar şobolanii ceia care umblă în toată ziua prin jurul Primărie cu foi şi scheme, vor fugi pe acolo, pe Albişoara, o să le sfârie papucii", a menţionat Ivan Diacov. 

Alături de Ivan Diacov a venit şi preşedintele partidului "Partidul Nostru" Renato Usatîi. Acesta a spus că ar fi trebuit el să candideze la funcţia de edil al Capitalei, doar că nu a făcut-o pentru că nu şi-a dus până la capăt proiectele de la Bălţi.

"Au fost sugestii din partea echipei din Chişinău ca să candidez eu la Chişinău, dar eu nu am dreptul moral astăzi, asta pentru că eu nu mi-am dus la bun sfârşit unele proiecte la Bălţi, pentru că nu am dus până la capăt mandatul", a subliniat Usatîi.

La final, cei doi pretendenţi, unul la fotoliul de primar al Capitalei şi altul la fotoliul de primar de Bălţi, au făcut glume:

"Usatîi: Aşa că domnul Diacov, nu vă supăraţi, dar va trebui să veniţi la noi la cursuri la Bălţi!

Diacov: O să vin, că nu mi-e ruşine, o să mă învăţ şi o să fac chiar mai bine ca voi". 

Consiliul electoral de circumscripție va decide în cel mult 7 zile dacă solicitările candidaţilor vor fi aprobate sau nu. 

Lasă un comentariu