Iurie Roșca susține Platforma DA și se alătură protestatarilor

Embed:

Într-un mesaj pe Facebook Iurie Roșca anunță că își va amplasa și el cortul în Piața Marii Adunări Naționale. 

”Acțiunile Platformei DA se bucură de o susținere populară tot mai largă. Personal am urmărit cu maximă atenție și simpatie acțiunile acestui grup civic. Mai ales că poziția și revendicările lor consună perfect cu mulțimea de articole, conferințe de presă și intervenții la TV și radio, în care mi-am manifestat atitudinea față de criminalii din fruntea statului. Puterea este uzurpată, oligarhii jefuiesc țara, lumea moare de foame și geme sub povara abuzurilor și a nelegiuirilor. Orice răbdare are limite. Iar conducătorii PLATFORMEI DA exprimă o stare de spirit generalizată. Îi cunosc pe mai toți. Și mă bucur pentru curajul si consecvența lor.” scrie acesta pe rețeaua de socializare. 


Iurie Roșca susține că ”Protestele non-stop trebuie sa ia amploare. Indiferent de starea vremii și în pofida presiunilor puterii. Membrii activi și simpatizantii PPCD sunt deciși să ramană până la capăt alături de protestatari. Avem și corturi, și megafoane, dar și experiență. De maine vom fi si mai mulți în piață. Avem toată considerația pentru organizatori. Ei știu mai bine cum să-și construiască tactica de luptă cu regimul. Nimeni dintre noi nu intentionează să se manifeste mai mult decât simpli protestatari, solidari cu liderii PLATFORMEI DA, hotărâti și dornici să contribuim la debarcarea cât mai grabnică, prin metode pașnice, democratice si legale, a uzurpatorilor.” 

 
În trecut, politicianul Iurie Roşca s-a arătat împotriva integrării europene a Moldovei şi a declarat că liberalizarea regimului de vize este prezentat ca "un cadou în schimbul legii antidiscriminare". 
 
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu