Iurie Osipenco s-a speriat de Mihai Stoichiţă VIDEO

Embed:

Antrenorul Rapidului, Iurie Osipenco, s-a speriat de Mihai Stoichiţă, tehnicianul echipei Sheriff. "Stoichiţă striga ca disperatul, i se părea că joacă cu Barcelona. Credeam că e sfârşitul lumii şi vroiam să fug de pe bancă", a declarat Osipenco după înfrângerea în faţa Sheriff-ului, în cea de-a 17-a etapă din Divizia Naţională.

Rapid Ghidighici a pierdut meciul de pe teren propriu cu Sheriff Tiraspol, scor 0-2. După meci, antrenorul rapidiştilor, Iurie Osipenco, a rămas indignat de comportamentul lui Mihai Stoichiţă, tehnicianul "viespelor".

"Săracul Stoichiţă striga ca disperatul. Credea că joacă cu Barcelona. Eu deja mă gândeam că poate nu sunt antrenor la Rapid, ci la Barcelona. Striga ca disperatul şi era mândru de băieţii mei. Îmi părea că e sfârşitul lumii, vroiam să fug de pe bancă", a relatat Osipenco.

"Ei au avut o ocazie clară pe toată durata meciului. Băieţii mei au jucat bine, dar au ratat foarte mult. Ei puteau să clarifice situaţia încă în prima repriză", a declarat Mihai Stoichiţă.

Sheriff a marcat câte un gol în fiecare repriză. Miral Samardzic a deschis scorul în minutul 27, din penalty, iar Pesic a stabilit rezultatul final în minutul 49. Campioana i-a administrat Rapidului cea de-a patra înfrângere consecutivă în Divizia Naţională.

"Vom aduce înainte de fiecare antrenament câte un preot, să facă o slujbă şi apoi să ne antrenăm. Trebuie să facem ceva", a spus Iurie Osipenco.

După 17 etape, Sheriff şi-a mărit avansul faţă de Dacia la opt puncte. Rapid ocupă locul opt cu 21 de puncte.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu