Iurie Osipenco a demisionat din funcţia de antrenor principal al Rapidului. VEZI ce echipă a preluat

Embed:

Iurie Osipenco şi-a dat demisia din funcţia de antrenor principal al echipei Rapid! Tehnicianul a părăsit formaţia din Ghidighici pentru a prelua selecţionata de juniori a Moldovei sub 19 ani. Osipenco a fost desemnat în această funcţie de Comitetul Executiv al FMF.

Iurie Osipenco a plecat de la Rapid după aproape un an petrecut pe banca tehnică a echipei. "Am primit o ofertă din partea Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, pe care am acceptat-o. Am avut o înţelegere cu conducerea FMF ca să antrenez doar selecţionata Under-19", a declarat acesta.

Echipa Rapid va fi pregătită în continuare de Sergiu Secu, care a ocupat anterior funcţia de director executiv al clubului. Iurie Osipenco îşi va începe munca la selecţionata de juniori pe 28 februarie. Acesta şi-a anunţat deja şi obiectivele: "Vreau să obţin rezultate cât mai bune şi anume, să ne calificăm în runda de elită din preliminariile Campionatului European".

La prima şedinţă în noua componenţă, Comitetul Executiv al FMF l-a desemnat pe Nicolae Bunea antrenor principal la selecţionata Under-17. Iar Victor Greapcă va antrena selecţionata feminină U-19. Totodată, Comitetul Executiv l-a aprobat în funcţia de prim vicepreşedinte al FMF pe Mihai Anghel, iar Nicolae Cebotari a fost numit în funcţia de Secretar General al forului.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu