Iurie Leancă s-a lansat în electorală: Mergem spre Vest. Facem o Moldovă prosperă

Embed:

Încă un candidat pentru funcția de președinte al țării s-a lansat, astăzi, în campania electorală.

Este vorba de fostul premier, Iurie Leancă, care i-a îndemnat pe cetățeni să aleagă în scrutinul din 30 octombrie drumul spre Vest, pentru a continua reformele.

Potrivit lui, scrutinul este unul crucial, în urma căruia se va decide direcția pe care o va parcurge țara noastră, cea de dezvoltare sau stagnare.

Iurie Leancă s-a lansat în campania electorală cu sloganul "Mergem spre Vest. Facem o Moldovă prosperă".

Fostul premier este convins că doar aproape de Uniunea Europeană țara noastră va avea un viitor mai bun.

"Este un moment de răscruce. Moldova poate să o ia spre Est sau poate să rămână pe drumul spre Vest. Nu este păcat să dăm cu piciorul la toate eforturile noastre și acum să alegem altă cale? Nu este păcat să aruncăm la coș toate greutățile făcute și să pornim de la zero pe un drum fără ieșire?", a comunicat candidatul PPEM pentru funcția de președinte, Iurie Leancă.

Iurie Leancă a trasat zece obiective pe care se va baza campania lui electorală. El vrea bunăstare și prosperitate pentru cetățeni, dar și justiție independentă, astfel încât toți să fie egali în fața legii.

Fostul premier își propune relații economice cu partenerii din Est, dar și cu cei din Vest, în baza Acordului de Liber Schimb cu Uniunea Europeană.

De asemenea, Iurie Leancă vrea crearea unei axe Moldova - România și Germania, care să susțină ascensiunea țării noastre pe drumul european.

În cadrul ceremoniei de lansare, candidatul PPEM la prezidențiale a vorbit și despre adversarii care reprezintă un pericol pentru dezvoltarea țării, cum ar fi Andrei Năstase, în spatele căruia stau mafioții fugari Victor și Viorel Țopa, dar și socialistul Igor Dodon.

"Un trio care se bate pentru a duce Moldova spre Est. Am decriptat jocul lor. Este unul simplu. Năstase sparge voturile dreptei. Dodon culege drepturile de pe stânga, însă noi toți trebuie să le spunem oamenilor adevărul ca să înțeleagă și să nu se lase păcăliți", a afirmat candidatul PPEM pentru funcția de președinte, Iurie Leancă.

Iurie Leancă s-a referit și la fosta sa colegă de Guvern, Maia Sandu.

"Îmi pare rău că Maia a fost păcălită de omul Țopilor. Dacă Maia a fost păcălită așa ușor de Năstase, atunci cum, crede ea că poate negocia cu șefii de state? Cum poate Maia să conducă cu mâna de fier SIS fără de care nu putem reforma justiția din RM și să dăm o lovitură corupției?", a menţionat candidatul PPEM pentru funcția de președinte, Iurie Leancă.

El speră însă că Maia Sandu va conștientiza eroarea pe care a făcut-o și se va alătura mai târziu echipei PPEM.

Iurie Leancă ocupă locul trei în buletinul de vot.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu