Iurie Leancă răspunde atacurilor lui Andrei Năstase: Frustrările şi setea de putere i-au întunecat gândurile

Embed:

Acuzaţiile şi limbajul mizerabil au întrecut orice limită a bunului simţ. Aşa a reacţionat preşedintele PPEM, Iurie Leancă, la atacurile liderului PPDA, Andrei Năstase, care l-a numit "gunoi" în cadrul unei emisiuni televizate.

Într-o postare pe Facebook, Leancă a scris că se aşteaptă ca astfel de atacuri să fie la ordinea zilei în contextul alegerilor care se apropie. Conflictul dintre cei doi politicieni a început după ce Andrei Năstase l-a acuzat pe liderul PPEM de faptul că studiile fiului său de la o universitate din Marea Britanie au fost achitate de Ilan Şor.

Iurie Leancă a declarat într-o conferinţă de presă că aceste acuzaţii sunt false şi i-a cerut, la rândul său, lui Năstase să spună de unde are bani e să le achite studiile copiilor lui, care învaţă la o şcoală amplasată în cea mai scumpă zonă din Germania.

În cadrul unei emisiuni TV, liderul PPDA a avut o reacţie destul de dură.

"Gunoiul acesta să mă întrebe ce fac eu cu copii mei care stau în străinătate ? El a fost finanţat de Şor şi odraslele lui", a spus Andrei Năstase, lider PPDA.

Iurie Leancă s-a arătat indignat de insultele lui Năstase şi a scris pe pagina sa de pe o reţea de socializare că frustrările şi setea de putere i-au întunecat gândurile liderului PPDA. Totodată, preşedintele PPEM a explicat că a achitat studiile copiilor din banii adunaţi cât în perioada în care a lucrat în cadrul OSCE, la Haga, dar și la o companiei petrolieră. 

Iurie Leancă i-a sugerat lui Andrei Năstase să spună cum, fiind un simplu procuror, din acuzatorul lui Ţopa, s-a transformat în apărătorul şi finul de cununie al acestuia şi să explice transferurile de sute de mii de euro pe conturile rudelor sale fără să achite impozite

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu