Iurie Leancă, despre revenirea Rusiei la APCE: Năstase este un aventurier politic, care a trădat interesele naționale ale Moldovei

Andrei Năstase a trădat interesele naționale ale Moldovei, Ucrainei, Gorgiei și ale Poloniei. Declarația a fost făcută de fostul premier Iurie Leancă pe pagina sa de Facebook, după ce Năstase a votat la Strasbourg pentru revenirea Rusiei în APCE, fără ca să fie retrase trupele rusești din Ucraina și Moldova. Leancă l-a criticat dur pe ministrul de Interne, numindu-l "aventurier politic".

Leancă mai crede că prin intermediul acestui "gest iresponsabil", Năstase și-a demonstrat vasalitatea față de Kremlin.

Fostul premier atenționează că "SURPRIZELE ABIA ÎNCEP".

"Ceea ce era de demonstrat. Năstase, acest aventurier politic, a îmbrățișat Moscova cu plăcere, trădând nu doar interesele naționale ale Moldovei, dar și ale statelor din regiune – Ucraina, Georgia, Polonia, care au avut de suferit enorm în urma agresiunii rusești.

Votarea pentru revenirea Rusiei în APCE, fără retragerea trupelor din Ucraina și Moldova e un gest total iresponsabil, ce denotă vasalitatea față de Kremlin. Dacă alte state, mai îndepărtate, ne fiind afectate de ruși ar putea fi înțelese, votul lui Năstase și Bătrîncea ne arată foarte clar cum funcționează această alianță Kozak. „Surprizele” abia încep...", a scris pe fostul premier Iurie Leancă pe pagina sa de Fcaebook. 

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu