Iurie Leancă: Bravo ACUM! Ați cedat securitatea națională a țării lui Igor Dodon

Embed:

Blocul ACUM a cedat tot blocul de securitate națională a țării lui Igor Dodon. Declarația a fost făcută de Iurie Leancă pe pagina sa de Facebook. Leancă a mai precizat și faptul că de azi, "agenții străini se vor plimba ca la ei acasă în Armata Națională, SIS și SPPS".

"Bravo „pro-europenilor”, bravo liderilor și deputaților ACUM! Ați cedat tot blocul de securitate națională a țării lui Dodon – un personaj pe care toată lumea l-a văzut cum e aservit direct altui stat.

De azi, agenții străini se vor plimba ca la ei acasă în Armata Națională, SIS și SPPS.

10 ani din viață în care am muncit cu toții pentru a fi cât mai departe de influențele rusești au fost șterși cu bureta. Aș zice: „Doamne, iartă-i că nu știu ce fac”, dar cel mai grav e că știți perfect ce faceți - totul de dragul unor reglări de conturi personale și în schimbul unor funcții.

Și desigur, un „special thanks” pentru Joseph Daul, care locuiește la Bruxelles și căruia nu-i pasă de securitatea Moldovei, fiindcă el e protejat de Scutul NATO.

Mulțumiri și celor de la București, care ar trebui să fie cei mai alertați parteneri de aceste „transferuri”, pentru că dacă până mai ieri rușii operau pe Nistru, astăzi deja sunt gata să (ne) „lucreze” pe Prut.

Oare ce surprize mai sunt în Acordul secret semnat între Sandu, Năstase și Dodon cu Greceanîi", a scris Iurie Leancă pe pagina sa de Facebook.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu