Iurie Leancă a cumpărat levănţică împotriva moliilor din Guvern (VIDEO)

Embed:

Proaspătul prim-ministru al Republiciii Moldova, Iurie Leancă, a cumpărat astăzi levănţică împotriva moliilor din Guvern. Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copiilor, oficialul a participat la un eveniment organizat în Grădina Publică Ştefan cel Mare din Capitală.

Unii comercianţi au profitat de eveniment şi au scos la vânzare diverse lucruri. Astfel, o vânzătoare l-a felicitat pe noul pemier şi i-a propus să cumpere levănţică pentru a ucide toate moliile. "Domnule Leancă, să vă dau un suvenir pentru soţia dumneavoastră. Levănţică care ucide toate moliile, costă 15 lei. Ce vă place? Cumpăraţi ce doriţi", a spus femeia.

"Am să iau levănţica asta. Zboară nişte molii pe acasă", a răspuns Iurie Leancă.

În replică, vânzătoarea a declarat: "Înseamnă că nu o să mai zboare, nu vor mai fi molii în general, nici în oraş, şi nici la Guvern".

"Dacă şi la Guvern, înseamnă că iau două, să folosesc, şi acasă, şi la Guvern. Am rezolvat problema", a  conchis Iurie Leancă.

La plecare, doamna i-a cerut permisiunea politicianului pentru ai da un pupic şi i-a urat succes în activitate.

Publika.md aminteşte că, Iurie Leancă este noul prim-ministru al Republicii Moldova. Guvernul Leancă a fost învestit ieri.

 

 

 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu