Iurie Chirinciuc renunţă la postul de preşedinte al echipei FC Costuleni şi se lansează în politică

Embed:

Iurie Chirinciuc va renunţa la postul de preşedinte al echipei FC Costuleni. El s-a lansat în politică, fiind inclus pe listele unui partid înainte de alegerile parlamentare. Chirinciuc nu va pleca definitiv de la Costuleni şi va ocupa funcţia de preşedinte de onoare.

Iurie Chirinciuc a fondat FC Costuleni în urmă cu şase ani şi a ajuns cu echipa din liga a treia până în Divizia Naţională, unde evoluează deja de cinci sezoane. Acum, acesta a anunţat că îşi va da demisia din funcţia de preşedinte al clubului, deoarece vrea să devină deputat. El candidează pe lista unui partid la alegerile parlamentare din acest an.

"Am şanse reale de a accede în Parlament, de acea sunt nevoit să numim pe altcineva în funcţia de preşedinte, fiindcă această funcţie are foarte multe obligaţii şi eu din păcate nu reuşesc", a zis preşedintele FC Costuleni.

Chirinciuc a anunţat că în timpul apropiat va fi prezentat noul preşedinte al echipei FC Costuleni. 

"Avem mai multe candidaturi şi cred că va fi o persoană cunoscută din fotbal, care ştie şi poate să facă faţa cerinţelor zilei de astăzi", a mai adăugat el.

FC Costuleni are ca obiectiv în acest sezon calificarea în cupele europene, însă Iurie Chirinciuc a anunţat că echipa are şanse mici pentru a atinge acest scop. În prezent, FC Costuleni este pe locul opt în Divizia Naţională, cu 11 puncte acumulate după 12 meciuri jucate.

Chirinciuc a mai declarat că stadionul din Ungheni este practic gata, iar FC Costuleni ar putea disputa acolo meciul de pe 28 noiembrie, cu Dinamo-Auto Tiraspol.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu