Iubita lui Ronaldo, apariţie spectaculoasă la Cupa Mondială de Fotbal din Rusia. Cu ce se poate mândri Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo e considerat jucătorul momentului la Cupa Mondială de Fotbal 2018 din Rusia. Fotbalistul de 33 de ani a înscris toate golurile Portugaliei în cele două meciuri disputate de naționala sa până în prezent.

Superstarul echiperi Real Madrid, care traversează un Campionat Mondial fantastic, e susținut în tribune chiar de iubita sa, despre care se zvonește că s-ar fi logodit înainte de a se da startul competiției de fotbal. Deși Ronaldo nu a confirmat niciodată că s-a logodit cu Georgina Rodriguez (22 de ani), mama fetiței sale a afișat în tribune un inel cu diamant uriaș.

Potrivit TMZ.com, jucătorul de fotbal ar fi cerut-o în căsătorie în luna aprilie, la câteva luni distanță după ce focoasa brunetă a născut o fetiță, pe care cuplul a botezat-o Alana Martina.

Surse din apropierea lui Cristiano Ronaldo susțin că acesta i-a oferit celei care îi este alături de peste doi ani un inel de logodnă estimat la peste 750.000 de euro.

Dacă atacantul portughez a făcut sau nu pasul cel mare rămâne să vedem, însă putem spune că prezența frumoasei Georgina în tribune i-a purtat noroc lui Ronaldo, care a marcat unicul gol al partidei cu reprezentanta Marocului și a trimis-o acasă.

 

Chill in my hotel with my baby❤️

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano) pe

 

Paz e amor ????

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano) pe

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu