"Îţi dau 20 de bâte în cap şi o să găseşti bani". Un bărbat a fost reţinut pentru şantaj şi ameninţarea cu moartea (VIDEO)

Embed:

Acțiunile de șantaj și amenințare cu moartea a unui bărbat în vârstă de 52 de ani, care a fost intimidat de un alt bărbat, au fost stopate.

Suspectul, un bărbat  de 43 de ani, originar din Soroca, a fost reținut în flagrant în timp ce maltrata victima prin aplicarea forței fizice și constrângerii psihice, pretinzând de la aceasta o tranșă de 10.000 de dolari.

Acesta urmărind scopul dobândirii ilicite a bunurilor altei persoane, a amenințat victima cu aplicarea violenței și cu moartea, atât a lui cât și a  rudelor  acestuia, aplicând forța fizică, a cerut și a primit bunuri în sumă totală de 235 mii lei. Astfel,  prejudiciul cauzat victimei se ridică la 400 mii lei.

Bărbatul nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind cercetat penal pentru comiterea altor genuri de infracțiuni. 

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru șantaj. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă de la 7 la 15 ani de închisoare.

 

Lasă un comentariu