Italian arestat după ce și-a umilit și torturat timp de 11 ani iubita româncă

Un italian de 58 de ani a fost arestat de ofițerii din Santa Maria di Licodia, provincia Catania, Sicilia, pentru violență domestică, vătămare corporală și agresiune sexuală în formă agravată, victimă fiind fosta iubită, o româncă de 55 de ani, cu care a avut o relație de 11 ani.

În tot acest timp, femeia a fost abuzată, torturată și umilită de partenerul violent, cu care are un copil. În ultima parte a relației, bărbatul îi fura iubitei sale și banii din pensia de invaliditate a copilului pe care ea îl avea dintr-o relație anterioară. Ca să o umilească, o obliga să muncească la câmp sau cu animalele toată ziua, iar seara încuia ușa casei, iar femeia era nevoită să doarmă în garaj, scrie digi24.ro.

Cei doi au început relația în 2007, iar abuzurile au început în scurt timp. În toată această perioadă, ea nu a avut curajul să îl reclame pe partenerul violent de teamă că serviciile sociale îi vor lua copiii. Sătulă de atâta suferință și umilință, anul trecut femeia a părăsit casa pe care o împărțea cu iubitul italian și s-a mutat într-o locuință care, din păcate, se află foarte aproape de fostul domiciliu.

Orbit de gelozie și de dorința de răzbunare, bărbatul a devenit și mai violent. Astfel, într-o zi, a încercat să dărâme ușa casei fostei iubite cu un târnăcop, iar cu alte ocazii a amenințat-o cu cuțitul și cu toporul sau a aruncat cu scaune după ea.

Lasă un comentariu