ISTORIA se va scrie la Chișinău. Ultimele pregătiri înaintea meciului dintre Echipa Naţională a Moldovei și Campioana Mondială, Franța

Pregătirile pentru marele meci din această seară sunt pe ultima sută de metri. Pe stadionul Zimbru, unde se va juca meciul dintre echipele naționale ale Republicii Moldova și a Franței din preliminariile Campionatului European din 2020, se efectuează ultimele pregătiri.

Selecționata de fotbal a Franței a ajuns ieri la Chișinău și a fost întâmpinată cu mare fast. Despre asta a scris şi presa internaţională.

Confruntarea fotbalistică dintre Republica Moldova și Franța a început încă de aseară. Suporterii celor două echipe naționale au disputat o partidă amicală unde susținătorii "tricolorilor" s-au impus cu un scor sever: 7-3.

Meciul va fi deschis de Fanfara Poliției de Frontieră și va interpreta Imnurile Franţei şi a Moldovei. 

Totodată, Securitatea va fi asigurată de circa 400 de polițiști, peste o sută de stewarzi și peste 70 de agenți de securitate privată.

Iarba de pe stadion a fost tăiată şi nivelată încă din ziua de ieri, iar marcajele au fost refăcute pentru ca partida dintre selecţionatele Moldovei şi a Franţei să se desfăşoare în cele mai bune condiţii. Astăzi, cu câteva ore înainte de intrarea sportivilor pe teren, trebuie să fie realizate ultimele retuşuri.

Traficul rutier va fi suspendat astăzi pe străzile Burebista, Cuza Vodă şi bulevardul Dacia de la ora 17:00 până la 00:30.

De la ora 19.00, se modifică itinerarele troleibuzelor cu numărul 22 şi 30, dar şi al autobuzelor care traversează această regiune.

Şoferii sunt rugaţi să dea dovadă de răbdare şi să respecte semnele de circulaţie rutieră.

Angajații INP vor fi prezenți atât în arena sportivă, cât și pe străzile din aproprierea stadionului, pentru ca evenimentul să se desfășoare într-un climat sigur.

Partida de fotbal va începe la ora 21:45 și va fi transmisă în direct de PRIME.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu