ISTERIE ÎN BUCUREȘTI. Zeci de oameni au blocat o stradă importantă după ce Oana Zăvoranu a anunțat că donează haine de 200.000 de euro (VIDEO/GALERIE FOTO)

Zeci de persoane s-au strâns în faţa unui bloc de pe Calea Dorobanţi, după ce Oana Zăvoranu a anunţat că va dona haine, încălţăminte şi accesorii în valoare de 200.000 de euro. Isteria este atât de mare încât jandarmi şi poliţişti s-au deplasat la faţa locului pentru a se asigura că nu vor fi incidente şi că traficul nu este afectat.

Vedeta de televiziune Oana Zăvoranu (44 de ani) a anunţat în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1 că îşi va dona o parte din colecţia vestimentară cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă şi le-a invitat pe doamne şi domnişoare să se prezinte miercuri, începând cu ora 15.00, în faţa unui bloc din cartierul Dorobanţi.

Apelul Oanei nu a rămas fără ecou, zeci de persoane prezentându-se la adresă, unele chiar de la primele ore ale dimineţii, pentru a fi sigure că pun mâna pe ceva. A fost nevoie chiar de intervenţia Poliţiei şi a Jandarmeriei, după ce oameii blocaseră o străduţă. Cei prezenţi scandează numele vedetei sau se îmbrâncesc şi se ceartă. La un moment dat, potrivit imaginilor transmise live de Spynews, doi bărbaţi au sărit la bătaie. Nu se ştie de ce.

După ce vedeta a văzut nebunia stârnită, Oana Zăvoranu a revenit cu o rugăminte: persoanele din faţa blocului să nu transforme evenimentul pornit "din suflet, fără să mă oblige nimeni, şi unic...că nimeni dintre vedete nu dă un ac cadou."

Oana Zăvoranu a făcut acest gest pentru că se apropie Sărbătorile de Iarnă şi are foarte multe haine, pantofi şi genţi de firmă. Totuşi, vedeta a pus câteva condiţii, deşi cei prezenţi pare să nu fi ţinut cont de ele. "Important! Cele care veţi veni trebuie să aveţi aşa: în jur de 37 la picior, maximum 38, dacă aveţi piciorul subţire, şi cam cât sunt eu de slăbănoagă, să aveţi un S, un XS, maxim, maxim M. Vă aştept dacă sunteţi silfide, fashioniste. Moca-moca, totul moca", a anunţat Oana Zăvoranu într-un live în care şi-a prezentat colecţia de branduri.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu