Israelul şi Palestina au convenit asupra unui mecanism provizoriu de accelerare a reconstrucţiei Fâşiei Gaza

Embed:

Guvernul francez condus de premierul Manuel Valls a obţinut votul de încredere al parlamentului, informează BBC. În discursul său în faţa deputaţilor Valls a apărat ferm politica sa în domeniul reformelor, criticată de majoritatea din  partidul aflat la putere.

Israelul şi Palestina au convenit asupra unui mecanism provizoriu de accelerare a reconstrucţiei Fâşiei Gaza. Declaraţia a fost făcută de coordonatorul Naţiunilor Unite pentru Orientul Mijlociu, citat de Reuters.

Membrii viitoarei Comisii Europene vor fi supuşi unor audierilor stricte în ceea ce priveşte competenţele, etica şi coerenţa programului lor. Avertismentul vine din partea mai multor parlamentari, citaţi de agenţia France Presse.

Parlamentul Ungariei a încălcat libertatea de exprimare prin amendarea unor deputaţi din opoziţie, anunţă Curtea Europenă a Drepturilor Omului . Hotărârea anunţată de CEDO se referă la trei cazuri în care parlamentarii au fost amendaţi după ce au protestat în cadrul legislativului împotriva unor decizii ale guvernului.

Construcţia noului sarcofag de protecţie pentru Centrala nucleară de la Cernobâl ar putea fi suspendată pentru o perioadă nedeterminată. Presa de la Kiev informează că Ucraina ar mai avea nevoie de 615 milioane de euro pentru ridicarea structurii de oţel.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu