ISLANDA ȘI-A ANUNŢAT LOTUL. 23 de "insulari" se pregătesc de meciul cu "tricolorii"

Embed:
După echipa Franţei, iată că şi cea a Islandei și-a anunţat lotul convocat pentru ultimele două meciuri din preliminariile EURO-2020, două meciuri în care nordicii vor înfrunta echipele Turciei și Republicii Moldova.

Partida fotbaliștilor islandezi cu ”tricolorii” se va disputa pe 17 noiembrie la Chişinău. Insularii au inclus în lista convocaților 23 de jucători, dintre care doar 2 vin de la cluburi din campionatul intern.

Printre cei care se pregătesc de a-i înfrunta pe fotbaliștii moldoveni se numără cel mai bun marcator all-time al reprezentativei Islandei, Kolbeinn Sigthorsson, care are la activ 26 de goluri, la egalitate cu Eidur Gudjohnsen.

De asemeni, și cel mai experimentat fotbalist din lotul islandez, Ragnar Sigurdsson. Fundaşul în vârstă de 33 de ani are în spate 92 de meciuri jucate în tricoul echipei naţionale.

Cele două echipe s-au întâlnit recent. Acum două luni, în septembrie, "tricolorii" au pierdut primul meci direct cu islandezii, cel de la Reykjavik, cu scorul de 0-3.

În clasamentul la zi al grupei H, după 8 etape desfășurate, Islanda se află pe locul 3, cu 15 puncte la activ - la 4 distanţă de Turcia şi Franţa, care-și împart primele două locuri.

În ce privește reprezentativa Republicii Moldova, ea împarte ultimele două locuri în clasament: cu cea a Andorrei, la egalitate de puncte, câte 3 de fiecare parte.

Partida de la Chişinău va fi transmisă în direct de PRIME cu începere de la ora 21 şi 45 de minute.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu